Bildkavalkad aug 09 - jan 10


Tänk att Brorsan har varit såhär liten.Brorsan 10veckor.
På pricken lika!!Till vänster ser ni stefans valp Peach, född juni 2009.
De är otroligt lika. hon har fyra vita tassar precis som Stefan.
till höger ser ni stella, mamma till stefans valpar.Stefan i vårvärmen 2009.

Vi tror att våren är här!!

Vi tror, vi tror på vår igen, vi tror vi tror på sol igen *sjunger med finaste stämman*

VÅR ute...
vilket innebär sköna promenader på barmark efter månader av snö...
Vilket också innebär glädjekissar, vilket i sin tur innebär mycket kiss på ben o mage, vilket i sin tur innebär kissdoftande hundar. Så vi har hört rykten på stan att ett bad ska infalla under slutet på veckan. Usch det bävar vi för. Finns roligare saker än att bada, tycker vi. Matte säger att vi får mer ragg o brudar om vi badar, ska vi tro på henne?

Brorsan får inga ragg hur han än gör, för han skäller ut alla hundar han ser, brudar som män. dålig stil tycker ja, för det blir inte mycket brudar över till mig.
Tur för mig att jag har lite ragg i grannlandet ni vet Stella som ja gjorde på smällen i maj förra året, hennes syrra verkade lite sugen då med... Sally från gården, henne har jag lagt ner, för hon träffade en annan man (Miki) och gjorde barn med honom. jag vill faktiskt inte ha någon brud som inte kan hålla sig till en man. Jag förtjänar bättre, jag däremot kan ha hur många brudar som helst, muslimerna får ha upp till 4 brudar om de kan försörja sig.. det hade vart något. Så jag ska konventera till islam och bli en muslim. No more fläskkött and alkohol.

//stefan