Detta är ju en kopia av Stefan eller vad säger ni?Detta måste vara en avkomma till Skogsville's Eye Of The Tiger (Albin) mamman till denna hund är då Nova stamtavlenamn vet jag inte.. det måste vara så..

Se hur lika Stefan och denna Bagge är.. Bagge bor hos kennel Heesa Meesa nu.. www.hundringen.se

Jag hade rätt. Det är en avkomma från Alvin och Nova (Ellesmere Feresia For Fulltraeffen) Fullträffens Elivs heter Bagge i stamtavlan, en supersnygg kille.
Han och Stefan är sjukt lika varandra till uttryck och färg. fattas bara det vita i ansiktet på bagge så hade de varit identiska nästintill.

Stefan skriver: Jag vill ha SEMESTER!!!

SEMESTER, hade suttit fint nu, åkt till något hundpensionat mitt ute i skogen och bara softa i 1 vecka eller 2. Det kan jag behöva, som ni vet har ju Brorsan flyttat in och det blir inte mycket till ro vill jag lova.. han ska hålla på för jämnan jag blir såååå trött.

Jag är sååååå slut att min pung, ja ni läste rätt. Min pung har blivit sååå torr å fnuskig att ag fjällar... Så nu smöjer Matte på någon jäkla salva innan vi ska ut som vi fått utskriven av vetrinär.. den salvan vill ju inte jag ha där, men matte tvingar mig... är det schysst tycker ni?

Som om detta inte vore nog vaccinerades jag å Brorsan i måndags.. Jag är väldigt misstänksam när vi kommer till vetrinären, Brorsan vet ju inte bättre.. Så han tycker allt är ROLIGT!! Finns ingenting med ett vetrinärbesök som är kul... Jag hade mina misstankar om att det var spruta-dags.. ååå så rätt jag hade.. Matte tyckte vi skulle ta Brorsan först för att han inte skulle skrämmas av mig.. Jag vill inte ta ngn spruta.. Matte tog upp mig på det där läskiga bordet och jag börjar spjärna emot.. min rygg formade sig som en ostbåge så att vet. inte skulle kunna ta tag i mitt skinn för att ge mig en spruta.. mattew försökte lura mig med godis.. men tjiiiii fick hon!! jag går inte på sånt..
Tillslut stack vet. in sprutan och det var över... men gud sååå ledsen jag blev.

Brorsan däremot han kunde luras av godis... såååå dumt.. han är faktiskt ritigt korkad..
Jag har ju lite fler hjärnceller än vad han nånsin kommer få... Och han ska bli utställningshund.. skall man ställas ut måste man juu ha lite hjärna med.. eller??
Så det blir nog svårt för honom...

Nää nu ska jag sova vidare, orkar inte mer nu!!

//stefan


Matte skriver...

I söndags var vi på valpträff hos Qvickelyckan trots det att mina hundar inte kommer därifrån.
Vi hade sååå trevligt, jag fick äntligen träffa Stefasn halvsyrra Kajsa oj vad lika de är. Stefan må vara lite tuffare men precis samma temprament. Lena lät alla på valpträffen testa lure coursing, Stefan har testat flera gånger, han springer inte, men en gång sprang han utav bara helskotta, rent ut sagt. Men det var nog enda gången!

Brorsan fick också testa en kort kort sträcka och han sprang efter släpharen :D
Kanske kan bli en stjärna av honom!!

Men igår kväll gick vi över en stor äng och hundarna var lösa. Stefan sprang före en lång bit och Brorsan hängde på, vi ropade på dem, då tog de en annan väg tillbaks, Stefan tittade på oss men kom inte till oss, så han sprang runt så han kom på stigen igen, för där var det lättare att springa.

Men Brorsan fortsatte att springa i det höga gräset, framför honom ser vi något som rör sig, vi trodde det var Stefan först, men det var en HARE!!! Brorsan jagade haren bit tills han tappade bort honom.
Tralala Tralala Brorsan har jagat sin första hare vid 14veckors ålder... Jippie!! Så himlans roligt...
När han till slut kom till oss, tog jag upp honom och jag kände hur hans hjärta bankade.

senaste nytt

Min bebis Kratos har nu också fått ett hem, en familj i Oslo som fastnat för honom, så det är kul.

Brorsan växer och busar varje dag, mest hela tiden. han är lite jobbig inomhus tycker jag, så då ber jag matte & husse stänga in honom i sin bur så han får vila lite, för han har lite svårt att koppla av själv..

Matte är hemma från skolan med ryggont så det blir inte mycket skoj på dagarna här.

Jag är förövrigt väldigt glad över att Brorsan flyttde hit, för jag är inte längre ledsen när matte & husse är borta på dagarna. Jag gillar Brorsans sällskap.