Födelsedag & Nominering till Kungen i djungeln!

I lördags fyllde jag 3år, jag trodde detta skulle firas med buller och bång men ack så fel jag hade. Matte åkte tidigt till Norrköping med sex andra tjejer, så hon hade minsann inte tid.

Husse gav mig lite skinka, rostbiff och ost.. så lite gott fick jag iaf.

Vi har träffat en ny hund med.. en whippet hane på 9mån Dexter heter han.
Jag tyckte han verkade skum när vi träffade honom första gången, han var sååå läskig,
men Brorsan bara älskade honom, kan inte fatta varför, men Brorsan ÄLSKAR alla hundar!!

Det går rykten som säger att vi ska passa den här unge herren när hans matte är på jobbet. Pyttsan heller. Men jag gck med på att träffa Dexter en till gång och då gick vi till skogen. Dexter släpptes lös och han var rätt ok.. Men sen släppte matte Brorsan tillsammans med Dexter och oj vad de skulle busa. Såg rätt tötnigt ut att springa runt runt med någon man kanppt känner. Det tycker jag att man gör med vänner inte med någon man just träffat. Vem vet vad det är för någon?

Hur som helst, så gick vi till en öppen plats i skogen.. Brorsan och dexter busade och sprang mest hela tiden och jag stod tryggt vid mattes ben och bara tittade. men sen hände det.. Jag tyckte att Dexter busade lite väl mycket med Brorsan och jag var tvungen att rycka in. Jag skällde ut honom efter noter, men han fattade så trögt så jag var tvungen att springa efter honom för att verkligen trycka till honom.. Då blir Matte sur på mig.. hon avbröt mig mitt när jag skulle ta en liten smakbit på herrn... Jag fick en rejäl utskällning av matte.. Dexters matte däremot tyckte det var bra att Stefan sa till, så nu aktar han sig för mig.. För jag är kungen i djungeln!!!

När matte väl kom hem sen blev hon lite varm i hjärtat, äntligen sa Stefan ifrån när han tyckte att en annan hund gjorde fel. Det har jag aldrig gjort innan.. Men mest varm i hjärtat blev hon för att jag försvarade Brorsan... Å Matte och Husse som vart oroliga för att jag inte gillar Brorsan... men det gör jag minsann, men har lite svårt att erkänna det bara..


Kommentarer
Postat av: Kajsa-Kavat

STACKARS DEJ! Vadå leka med främmande hundar? Klart man inte gör! Jag hatar att leka med dem jag inte känner! Det är inte lätt att ha översociala syskon! SUCK!

Postat av: Linnea

Haha.. jag känner igen det där. Vi har precis råkat på en jättefin och leksugen whippet här i närheten. Ingen av mina vill leka med honom. =/ De vill bara leka med varandra eller kanske någon annan liten hund i området.

Roligt att du med syr, säg till om du behöver tips. Tack för fina ord också, alltid kul att få feedback! Lycka till med att sy nu! Övning ger färdighet! ;-)

2009-10-21 @ 15:03:48
Postat av: Sigge

GRattis i efterskott! Jag fick prinskorv på vår födelsedag! =)

2009-10-21 @ 15:18:24
Postat av: Linnea

Hej!

Ja det har varit trevligt idag, den trevligaste jag varit på måste jag nog säga. Sigge skötte sig bra tycker jag. Han är ju inte van vid så mkt ståhej precis!

2009-10-31 @ 17:48:11
Postat av: Lyra

Grattis från valpsängen! :)

2009-11-08 @ 15:51:54
URL: http://www.qvanting.se/lyra

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback