Utställningspremiär!!

I lördags var det utställningspremiär i Sjuntorp på vinthundsutställning för mig (Brorsan). Jg skötte mig bra i ringen, domaren sa att jag var väldigt fin och att jag rörr mig bra för åldern, så jag blev BIR Baby :) sen var det många timmars väntan till finalen. När det var dags att gå in i finalringen var jag lite trött så matte bar in mig i ringen. Jag visade upp mig ännu en gång för domarn, och jag blev placerad som BIS-4, så nu har jag 3 rosetter här hemma, som jag vill att matte sätter upp ovanför mina matskålar. Stefan visade mig sina rosetter när jag kom hem och han hade bara 1!! hahhaa, jag har fler och jag har bara börjat min utställningskarriär.

Matte och jag åkte själva till utställningen utan Stefan sååå skönt att bli av med honom för en stund. Eller det var nog Stefan som tyckte det när jag åkte iväg. Han hade enligt husse bara legat och sovit heeeeela dagen medan husse var på jobbet en sväng. Skönt tyckte matte, för jag kom ju in i familjen för att Stefan hade svårt att vara hemma själv. skönt att han kan slappna av utan att jag är där. Jag däremot bryr mig inte om när matte & husse inte är hemma, det skiter jag i, för då kan man göra lite som man vill. Ingen som skäller på en för att man råkar äta upp Stefans mat, ser matte eller husse mig blir de jättearga och säger att jag ska lämna Stefans mat i fred. Jag har tydligen egen mat i min egna matskål, men den är ju slut. Jag vill ha mer mat.

Tydligen då får jag mer mat än vad Stefan får men jag är ändå inte riktigt nöjd, så jag går under namnet korven eller julgrisen här hemma, förstår inte vad de pratar om. ;)

Här ser ni en bild på mig i finalringen, som ni ser är jag lite trött så jag orkade inte stå upp mer.