En härlig dag i skogen med Sally.

190340-18


hej alla kompisar, idag har jag spenderat nästan 2 timmar i skogen tillsammans med Sally. Det var lite kallt ute idag så jag bad matte ta på mig min fina luvtröja. Sally var extra tjusig i sitt vinröda täckte, som hennes mattes mamma hade sytt alldeles själv.

Jag har önskat mig en mössa i vinterpresent, fryser så om mina öron. Matte hade sett ett mönster på stickning av en mössa, men hon kan inte sticka.. Men jag tycker hon kan fråga någon som kan sticka...

Matte har också spelat in filmer på mig och Sally när vi springer...

Sally coh jag har pratat om att fira jul ihop... vore super!!

.:hösten är här:.

Nu har hösten kommit till Kungsbacka också, igår regnade det på tvären samtidigt som det blåste halv storm ute, inget kul alls. Jag gjorde verkligen bara det jag skulle ute, sen ville jag gå in igen i värmen, likaså matte & husse.
Hade en lång lekstund med Sally igår med, vi busade en hel del, sprang ikapp. När jag kom inte var jag helt slut, och det passade bra eftersom matte skriver hemtenta nu. Hon lämnade in en hemtenta idag men har en kvar... tråkigt när hon pluggar så mycket.

på torsdag skall jag vara med Hercules, min morbror, matte skall jobba på en förskola och för att jag inte skall vara ensam skall jag vara med hercules, min mattes föräldrars hund, mattes hund med säger matte, men jag är ju mattes hund. men hon hade honom när hon var yngre, han är 6år och en riktig gammal gubbe, han leker nästan ingenting.

Tror jag måste träffa sally snart igen, för hon är så rolig att leka med.
Vi pussades tom lite igår ;)

puss med slick till sally

min tjej sally i somras

min tjej sally i somras

här har ni en bättre bild på min tjej Sally...