Stefan skriver: Jag vill ha SEMESTER!!!

SEMESTER, hade suttit fint nu, åkt till något hundpensionat mitt ute i skogen och bara softa i 1 vecka eller 2. Det kan jag behöva, som ni vet har ju Brorsan flyttat in och det blir inte mycket till ro vill jag lova.. han ska hålla på för jämnan jag blir såååå trött.

Jag är sååååå slut att min pung, ja ni läste rätt. Min pung har blivit sååå torr å fnuskig att ag fjällar... Så nu smöjer Matte på någon jäkla salva innan vi ska ut som vi fått utskriven av vetrinär.. den salvan vill ju inte jag ha där, men matte tvingar mig... är det schysst tycker ni?

Som om detta inte vore nog vaccinerades jag å Brorsan i måndags.. Jag är väldigt misstänksam när vi kommer till vetrinären, Brorsan vet ju inte bättre.. Så han tycker allt är ROLIGT!! Finns ingenting med ett vetrinärbesök som är kul... Jag hade mina misstankar om att det var spruta-dags.. ååå så rätt jag hade.. Matte tyckte vi skulle ta Brorsan först för att han inte skulle skrämmas av mig.. Jag vill inte ta ngn spruta.. Matte tog upp mig på det där läskiga bordet och jag börjar spjärna emot.. min rygg formade sig som en ostbåge så att vet. inte skulle kunna ta tag i mitt skinn för att ge mig en spruta.. mattew försökte lura mig med godis.. men tjiiiii fick hon!! jag går inte på sånt..
Tillslut stack vet. in sprutan och det var över... men gud sååå ledsen jag blev.

Brorsan däremot han kunde luras av godis... såååå dumt.. han är faktiskt ritigt korkad..
Jag har ju lite fler hjärnceller än vad han nånsin kommer få... Och han ska bli utställningshund.. skall man ställas ut måste man juu ha lite hjärna med.. eller??
Så det blir nog svårt för honom...

Nää nu ska jag sova vidare, orkar inte mer nu!!

//stefan


Kommentarer
Postat av: Mariann Sandaas

Hahaha! Du skriver morsomt/roligt!

Min lille Didi kjenner seg også tyvärr godt igjen når vi skal til veterinæren,før vi har gått ut av bilen engang. Usj det er ikke hyggelig akkurat.. Liker ikke sånne sprøyter selv, jeg.Grattis så mye med Brorsan forresten, håper han blir godt selskap for Stefan etterhvert, selvom han sikkert driver han fra vettet en stund til..

Postat av: Rall

OOOO! Jag vet precis hur du har det! Fast jag har förstås ingen torr pung:-) Men svaret på din fråga är NEJ utställningshundar behöver inte ha några hjärnceller för har de de strejkar de:-)

2009-09-20 @ 12:55:57
URL: http://www.rally-sally.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback