Matte skriver...

I söndags var vi på valpträff hos Qvickelyckan trots det att mina hundar inte kommer därifrån.
Vi hade sååå trevligt, jag fick äntligen träffa Stefasn halvsyrra Kajsa oj vad lika de är. Stefan må vara lite tuffare men precis samma temprament. Lena lät alla på valpträffen testa lure coursing, Stefan har testat flera gånger, han springer inte, men en gång sprang han utav bara helskotta, rent ut sagt. Men det var nog enda gången!

Brorsan fick också testa en kort kort sträcka och han sprang efter släpharen :D
Kanske kan bli en stjärna av honom!!

Men igår kväll gick vi över en stor äng och hundarna var lösa. Stefan sprang före en lång bit och Brorsan hängde på, vi ropade på dem, då tog de en annan väg tillbaks, Stefan tittade på oss men kom inte till oss, så han sprang runt så han kom på stigen igen, för där var det lättare att springa.

Men Brorsan fortsatte att springa i det höga gräset, framför honom ser vi något som rör sig, vi trodde det var Stefan först, men det var en HARE!!! Brorsan jagade haren bit tills han tappade bort honom.
Tralala Tralala Brorsan har jagat sin första hare vid 14veckors ålder... Jippie!! Så himlans roligt...
När han till slut kom till oss, tog jag upp honom och jag kände hur hans hjärta bankade.

Kommentarer
Postat av: Linnea

Hej

Tack för alla fina ord! Jag blir jätteglad! =)

Vi mår bra, allihopa. Jag har ju chip-kastrerat Beckham för ett par veckor sedan, och jag märker inte så där jättestor skillnad... än?! Vi får väl se. Han är extremt matintresserad iallafall och pälsen har förändrats något. Men han är samma glada hund fortfarande - tack o lov för det. Sigge mår bra, har blivit lite "tuffare" - tar för sig mer ute och så där. Hur har ni det? Hur går det för den lille? Ska han heta Brorsan eller är det bara ett arbetsnamn? ;-)

Täcken tar lite tid och är lite krångligt, det är många moment. Jag syr ihop dem utochin, och vänder och lägger en söm vid kanterna. Halssömmen är då öppen, där syr jag på mudd sen. Fråga gärna om det är något du vill ha tips om!

ha det gott, nu ska vi sova....

kram

Linnea o killarna

Postat av: Linnea

HejJag testade att kastrera för att Beckan är juckig mot vissa hundar, tack o lov inte mot Sigge. Men t ex Andreas systers ena taxtik är han på stup i ett - vi fick stänga in honom sist. Inte så kul. Sen spårar han mkt ute ibland och då skiter han i mig totalt. Detta händer inte jätteofta, men när det händer så är det skitjobbigt. VI får se om detta hjälper, isf kastrerar jag honom på riktigt. kram från oss

2009-09-13 @ 20:11:48
URL: http://thewhitecarnation.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback