Sisjön 18 oktober, promenad

Sisjön 18 oktober, promenad

Min matte och jag i somras

Min matte och jag i somras

min tjej SALLY, bild från Qvickelyckans hemsida

min tjej SALLY, bild från Qvickelyckans hemsida

uppdatering, hänt mycket sen sist.

Nu har vi inte bloggat på flera månander, usch och fy på oss!
Här har man hunnit bli könsmogen, kissar med benet uppe, skaffat flickvän och fyllt 1 år.

Vi kan börja med flickvännen, jo det har flyttat hit en svart liten italienar tös som heter Sally, hon är alldeles förtjusande, hon bor 2 trapp uppgångar från mig, vilket e super. Hon är snart 6 månader och hon kommer från Qvickelyckans kennel, hennes mamma är flisa och hennes pappa heter cing-cing tror jag det var. Vi har kilat stadigt i ca 1 månad. När vi träffas blir vi alldeles vilda och skall pussas hela tiden, har tyvärr ingen bild på henne än, men när jag fått ett kort på henne skall jag genast lägga upp det här.

Den 3 oktober blev jag minsanna 1 år, och då hade jag morbror Hercules, och kusin Nino här. Väldigt trevligt, fick lite leksaker och godis. Mamma bakade en tårta. Ur smaskig!!!

Var hos vetrinären förra veckan och fick en spruta, jag spände mig som en pilbåge sa mamma när vetrinären närmade sig med den stooooora sprutan men det gick bra och jag fick massa godis av matte för att jag var såå duktig!

Helgen den 26-27oktober skall husse och matte åka till Köpenhamn utan mig och fira 5år, så jag ska bo hos husses föräldrar, vilket jag tycker e toppen, för där kan man busa och göra som jag vill.

nu skall jag gå på natt-kiss och sen sova. godnatt