Vara hemma själv, hundkompisar och syskon

Idag har jag blivit lämnad 3 timmar alldeles själv, och jag hade inte gjort något som helst bus när mamma kom hem, inte ens kissat. Och mamma blev så glad att jag fick godis och en massa pussar. Både matte och husse tycker jag är duktig, jag sover i köket om nätterna alldeles själv, kanske kissar ibland under natten, men det får de allt ta, är faktiskt bara 4 ½mån, vad tror dem egentligen?

Har fått två st hundvänner, Hercules en 6årig dalmatin, det är min mattes hund som hennes föräldrar äger, också har vi Nino som finns på bild på bloggen, en Siberian Husky som är 7mån, det är min mattes syster som äger henne.

Ikväll väntar vi folk, och då har matte och husse sagt att jag måste uppföra mig, jag ska ha på mig min fest tröja med då, en svart tshirt med en döskalle i glitter på ryggen. Väldigt snygg!

Har också lagt upp 2 bloggar som länkar till mina halvsystrar Kajsa och Lyra, som har samma pappa som mig tydligen. Kajsa och Lyra har också en sån där rand på ryggen som jag har. Hihi!

Nu skall jag springa runt i lägenheten och störa matte medans hon försöker plugga. Vi skall till djuraffären sen med, bajspåsarna är slut. Skall försöka tigg till mig lite godis med :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej på dej! ta det lugnt med festandet! Vi har lagt in din blogg som länk hoppas många hittar hit! Sen utmanar vi dej också! Kolla vår blogg så får du se!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback